Chci slevu 250 Kč na první nákup

Dělali jsme průzkum mezi našimi zákaznicemi: „Jakou barvu kabelky by volily, kdyby měly doma pouze dvě“. Byli jsme sami zvědaví, které barvy to budou. A (ne)překvapivě zvítězila….ČERNÁ barva kabelky. Ale druhá v pořadí už tak jednoznačná nebyla, o druhé místo se utkalo hodně barev, ale nakonec je obhájila BÍLÁ barva kabelky.

My v týmu jsme také absolutní shodu nenašli a pravdou je, že pokaždé, když objednáváme novou kolekci kabelek, máme každý jinou představu o tom, které barvy a které kabelky se budou líbit nejvíce 😊

A když se vrátíme k našim vítězným barvám, černá je barva, která zimnímu outfitu prostě sluší. Nádherně vypadá v kombinaci s hnědou, velbloudí, béžovou, krémovou, lahvově zelenou, tmavě i světle šedou, a letos velmi módní světlounce fialovou. Do černé můžete klidně sladit celý outfit a rozsvítit ho jen barevnou čepicí a šálou nebo barevným lakem na nehty a budete vypadat skvěle. Černá kabelka by proto neměla chybět v žádném šatníku.

Jen pozor, aby byla v perfektním stavu a nebyla ošoupaná, otrhaná - jen tak se perfektně budete cítit i Vy sama. My v současné chvíli máme na skladě 30 modelů v černé barvě, k většině z nich jsou v nabídce i peněženky ze stejné kolekce .